Nej, en e-post adress är unik i systemet och därför måste varje användare ha sin egen e-ost adress. För att kunna logga in appen krävs det dock bara att man använder sig av den e-post adress man har valt att registrera sig med, den e-post adress behöver i sin tur inte vara kopplad till en verklig server utan det går fint att använda sig av en e-post adress som är skapad endast för syftet att använda som användarnamn.