Jag kan inte logga in i appen

internetuppkoppling, logga in, starta om, uppdatera app

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan finnas olika orsaker till varför du inte kan logga in.

1. Kontrollera så att du har en fungerande internetuppkoppling. Du kan eventuellt behöva starta om din telefon eller surfplatta om det varit ett avbrott.

2. Kontrollera så att du har den senaste versionen av appen installerad. Detta gör du i AppStore eller Google Play, där du även uppdaterar din app.

3. Kontrollera så att du skrivit in ditt lösenord exakt såsom du skapat det. Skulle du ha glömt lösenordet, går det får et nytt genom att klicka på "Glömt ditt lösen ord"

4. Försäkra dig om att du är upplagd som användare under "Medarbetare" i Fieldlys webbadministration och att du även där blivit tilldelad en grupp med acsessrätt till mobilappen.