Kan man registrera mer än en person i systemet med samma e-post adress?
Kan man registrera mer än en person i systemet med samma e-post adress?

användarnamn, e-postadress

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nej, en e-postadress är unik i systemet. Därför måste varje användare ha sin egen e-postadress. För att kunna logga in appen krävs det dock bara att man använder sig av den e-postadress man har valt att registrera sig med. Denna behöver i sin tur inte vara kopplad till en verklig server. Det går alltså att använda sig av en e-postadress som är skapad endast i syfte att ha som användarnamn.