1. Fieldly web & mobilapp

översikt systemet, web admin huvudmeny, mobilapp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innehållsförteckning

1.0 Introduktion

Fieldly består av två delar:

• webbadministration för arbetsledare och administratörer

• mobila appar för hantverkare och underentreprenörer

1.1 Fieldly webbadministration

Systemet består av olika moduler och funktioner. Vilka moduler som är påslagna påverkar det du ser i huvudmenyn, inställningar och i andra funktioner.

Notera: Modulerna skalas upp eller ned utefter efter era kommunicerade behov.

Fieldlys webbadministration: http://fieldly.com/login

systemets startsida med huvudmeny och statistik över arbetet

1.2 Fieldly Demo mode

Demo mode används för dig som användare för att kunna klicka dig runt, och testa systemet innan ni kör igång skarpt. Endast er ansvariga projektledare kan stänga av Demo mode, vilket ni gör tillsammans när integrationen sätts på plats. Då bestämmer ni även om ni vill att informationen ni lagt upp tas bort eller sparas.

Fieldly Demo Mode

1.3 Fieldly mobilapp

Fieldlys mobilapp finns både till iOS och Android och laddas ner från App Store och Google Play. Appen består av olika funktioner som används på fältet. Från appen når du enkelt vår support genom supportikonen.

Tänk på att apparna kan se lite olika ut beroende på om användaren kör iOS eller Android.

1.4 Angränsande och integrerade system

Fieldly kan koppla upp sig mot ett eller flera system samt importera och exportera data sömlöst. Om du till exempel jobbar i Visma eller Fortnox, kan en integration med Fieldly göra att all rapportering och fakturering kommer in i Visma automatiskt.
Mer om integrationer