Fieldly består av två delar:

• webbadministration för arbetsledare och administratörer

• mobila appar för hantverkare och underentreprenörer

Webb administrationen

Systemet består av olika moduler och funktioner. Vilka moduler som är påslagna påverkar vad du ser i huvudmenyn, inställningar och i andra funktioner.

Fieldlys webbadministration: http://fieldly.com/login

systemets startsida med huvudmeny och statistik över arbetet

App

Fieldlys mobilapp finns till iOS och Android och laddas ner från AppStore och Google Play. Appen består av olika funktioner som används på fältet. Från appen når du Fieldlys support i chatt.

Fieldly appikon i AppStore och Google Play

Fieldly app-ikon i AppStore och Google Play

Angränsande och kopplade system

Fieldly kan koppla upp sig mot ett ett flera system för att göra import och export av data sömlöst. T ex om du använder Visma för fakturahantering och redovisning, kan en integration med Fieldly göra att all rapportering och fakturering kommer in i Visma automatiskt.
Mer om integrationer