För varje medarbetare kan ett eller flera dokument antingen länkas in eller laddas upp. Exempel på dokument är kopior på intyg, licenser, förarbevis eller andra elektroniska filer som medarbetaren kan behöva visa upp i sin mobil.

Bifoga ett dokument

1. Klicka på medarbetaren i listan. Formuläret öppnas.
  2. Välj fliken Dokument.
  3. Skapa en mapp för dokumen eller ladda upp direkt med Ladda upp fil
  4. Välj fil mappoch ladda upp genom att markera den och klicka öppna.

uppladdning av dokument från datorn

Länka in ett dokument

1. Klicka på medarbetaren i listan. Formuläret öppnas.
  2. Välj fliken Dokument.
  3. Skapa en mapp för dokumen eller länka in utan mapp med Länka en fil. En ruta med obligatoriska fält för filnamn och webadress (URL) visas.
  4. Klicka den gröna bocken när fälten är ifyllda.

länkningsalternativet