Om en medarbetare glömt sitt lösenord kan en webbadministratör skapa ett nytt genom att skriva in ett nytt lösenord i fältet för lösenord under fliken "allmänt"  under fliken Medarbetare. Administratören behöver inte kunna det gamla lösenordet. När ett nytt lösen skrivs i fältet Lösenord*, raderas det gamla och det nya lösenordet lagras vid spara. Administratören ser aldrig medarbetarens lösenord och fältet ser återigen tomt ut.

Medarbetaren kan också själv återställa sitt lösenord själv genom att klicka på "Glömt lösenordet", antingen i webbappen eller i mobilappen.
En länk för att återställa lösenordet skickas då till angiven e-postadress.

Fältet för att byta lösenord i admin

Byta lösen på webben

Byta lösen i mobilappen