Skapa kund i mobilen

2019-08-13

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

.👷‍♂️Skapa kund direkt från arbetsorder eller projekt
Slipp onödigt hoppande mellan flikar. Nu kan du skapa en ny kund direkt från arbetsorder- eller projektvyn.

🛑 Exkludera rapporter från fakturering Ska inte alla rapporter i ett projekt faktureras? Nu kan du välja att exkludera vissa rapporter från fakturering.

⚙️ Ändra ordning på fakturarader
Nu kan du enkelt byta plats på fakturaraderna i fakturavyn genom att dra och flytta raderna med muspekaren.

🛠 ROT och RUT med färre klickEndast tidrapporter får nu förifyllda kryssrutor vid skapande av en faktura med ROT eller RUT.

✔️ Exportera checklistor till ExcelNu kan du exportera svaren på dina checklistor i ett projekt direkt till Excel.

🔀 Flytta rapporter mellan projektHar dina medarbetare rapporterat på fel arbetsorder? Inga problem, nu kan du enkelt flytta alla eller enskilda rapporter till ett annat projekt eller arbetsorder.

Förutom dessa större funktioner har vi gjort en mängd förbättringar kring hantering av underentreprenörer, förbättrat vår resursplanering och självklart också fixat ett gäng buggar. Vi hoppas att dessa förbättringar ska göra ert Fieldly-liv både snabbare och enklare 😃