Om du inte får din ID06-app (Fieldlys gröna app) att fungera vänligen kontrollera följande:

Om du inte lyckas logga in i ID06-appen

1. Säkerställ att du laddat ner den senaste versionen av Fieldlys ID06 app för personalliggare (Grön)
  2. Säkerställ att den person som loggat in i appen har följande Mobilrättigheter aktiverade:a) Tillgång till Mobilappenb) Tillgång till ID06appen

Om personalliggaren inte blir synlig i ID06-appen

1. Säkerställ att personalliggaren skapats korrekt i webbadmin med ett korrekt projektidentifikationsnummer
  2. Säkerställ att den person som loggat in i ID06-appen också har tilldelats aktuell personalliggare under "Interna roller", dvs fått access till personalliggaren.

Om du inte lyckas checka in / checka ut med ditt ID06-kort i ID06-appen

1. Säkerställ så att personnummer är korrekt inlagt i systemet och knutet till aktuell användare. Utan personnummer går det inte att checka in / checka ut.
  2. Säkerställ att personens ID06-kort fortfarande är aktivt.
  3. Säkerställ att enheten som används (läsplattan/mobilen) är kompatibel för att läsa ID06-kort