1. Välj Medarbetare i huvudmenyn
  2. Klicka på GRUPPER uppe till höger i medarbetarlistan
  3. Klicka på raden för gruppen du vill ta bort. Formuläret för gruppen öppnas.
  4. Ställ dig på Aktiviteter i sidomenyn
  5. Klicka på den röda RADERA RESURSEN
  6. Bekräfta "Vill du verkligen radera?"

Notera: Du kan behöva rättigheter för att ta bort en grupp

Notera: Standardgrupperna som fanns med när kontot öppnade kan inte ändras eller tas bort

Hittade du svaret?