1. Klicka på ”Projekt” i huvudmenyn
  2. Klicka på den gröna knappen ”Skapa Projekt”
  3. Välj mellan alternativen "Med arbetsorder" eller "Med underprojekt" om det är ett större projekt med underprojekt
  4. Fyll i formuläret
    Endast de medarbetare som läggs till under ”interna roller” får tillgång till projektet i sina appar.
  5. Spara
    När du skapar ett projekt, måste obligatoriska fält i inställningarna "Allmänt" och "Kund" sparas innan du kan gå vidare och registrera information under de andra tabbarna.

Notera: Skillnaden mellan projekt och arbetsorder är liten. Arbetsorder lämpar sig generellt för mindre arbeten medan Projekt passar för större arbeten med komplex struktur.

Referenser och relaterat

Inställningar för projekt och arbetsorder
Projekt i Fieldly - introduktion/projektöversikt

Finansiella inställningar

Personalliggare

Prismallar