1. Klicka på ”Arbetsorder” i huvudmenyn
  2. Klicka på den gröna knappen ”Skapa Arbetsorder”
  3. Välj mellan alternativen "Projektbunden", "Fristående", "Projektbunden återkommande", eller "Fristående återkommande"
  4. Fyll i formuläret
    Endast de medarbetare som läggs till under ”interna roller” får tillgång till arbetsordern i sina appar.
  5. Spara

Notera: Skillnaden mellan projekt och arbetsorder är liten. Arbetsorder lämpar sig generellt för mindre arbeten medan Projekt passar för större arbeten med komplex struktur.

Referenser och relaterat

Inställningar för projekt och arbetsorder
Projekt i Fieldly - introduktion/projektöversikt

Finansiella inställningar

Personalliggare

Prismallar