I Fieldly finns en digital checklist-funktion, "Checklistbyggaren" där du kan bygga och anpassa de checklistor som behövs i arbetet. Checklistor kopplade till en arbetsorder hamnar i mobilappen, där medarbetarna fyller ni i och godkänner på plats. Funktionen finns tillgänglig även offline.

Vad kan en checklista användas till?
Checklistor kan vara frågeformulär såsom riskkontroller, egenkontroller och avstämningar. Det kan även vara formulär för ledighetsansökan eller avvikelserapporter.
Ifyllda checklistor kan delas internt och med kund.

Hur bygger man en checklista?
Med dra- & släppfunktionen väljer du komponenter och bygger egna anpassade mallar som kan obegränsat antal gånger. Komponenter som igår i en checklista kan vara flervalsfrågor, rullgardinslistor, fitext, foton och signaturer. Kombinationsmöjligheterna är många.

Referenser & Relaterat

Skapa checklista

Inställningar för checklistor

Komponenter i checklistor