I Inställningar --> Checklistor skapar du och lägger in företaget samlade checklistor som ska användas i olika projekt. Checklistor kopplade till en arbetsorder hamnar i mobilappen, där medarbetarna fyller i den på plats. Funktionen finns tillgänglig även offline.

Checklistor kan vara frågeformulär såsom riskkontroller, egenkontroller och avstämningar. Det kan även vara formulär för ledighetsansökan eller avvikelserapporter. Ifyllda checklistor kan delas internt och skickas till din kund. Om du hellre

Tips: Fieldly erbjuder ett antal checklistor som du kan importera istället för att bygga dina egna. En av dessa är ÄTA-checklistan. Prata med Customer Success!

Med dra- & släppfunktionen väljer du komponenter och bygger egna anpassade mallar som kan obegränsat antal gånger. Komponenter som igår i en checklista kan vara flervalsfrågor, rullgardinslistor, fritext, foton och signaturer. Kombinationsmöjligheterna är många.

listan med företaget samlade checklistor