1. Klicka Inställningar under ditt namn uppe till höger i huvudmenyn

2. Välj Checklistor => företaget samtliga checklistor visas

3. Klicka på den gröna SKAPA CHECKLISTA => checklistbyggaren visas med sina tre flikar

Checklistans utseende, innehåll och funktioner baseras på Inställningar och checklistbyggarens olika komponenter som finns under flikarna. Du drar och släpper olika komponenter som du behöver i checklistan, och som du kan modifiera.

För att ta bort en komponent som du lagt i checklistan, markerar du komponenten och drar den till soptunnan.

Du kan bygga en ny checklista genom att kopiera och bygga vidare på en existerande. För att kopiera en existerande checklista öppnar du checklistan och klickar KOPIERA CHECKLISTA.

Inställningar för checklistan består av ett antal Ja/Nej frågor.

checklistans inställningar

När checklistan är klar klickar du på Spara och checklistan blir direkt tillgänglig för användning i både webben och i appen.