Exportera data

Exportera och ladda ner data från ditt konto

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan behöva exportera data i format för att få en översiktlig sammanställning eller för att anpassa den till ett annat system utanför Fieldly. När du exporterar data laddas en Excelfil ner på din dator. Du kan också få en länk till rapporten via email beroende på vilken rapport du väljer.

1. Klicka på ditt namn uppe till höger i huvudmenyn

2. Klicka på Inställningar

3. Välj "Exportera data"

4. Klicka på raden du vill få ut samlad information om

5. Öppna filen som laddats ner

Notera: För att "Exportera data" ska finnas tillgänglig i menyn måste webbrättigheten "Hantera backupdata" vara ikryssad. Du finner den i Medarbetare -->Grupper.