För att följa datdaskyddsförordnigar och riktlinjer som GDPR ställer på oss som systemleverantör tillämpar Fieldly automatiskt utloggning vid inaktivitet. Om du inte är aktiv (rör på musen eller skriver) inom en timme, blir du automatiskt utloggad.
I Inställningar för företagskontot kan du ändra antal timmar innan automatisk utloggning.

Du ställer själv in om du vill att dina inloggningsuppgifter ska sparas i din webläsare.

Företagskontot => Inställningar

Hittade du svaret?