Min profil samlar din personliga information, rapporter och annat som berör ditt arbete.

Attester

Attester är en överblick över det du har attesterat under en vecka. Klickar du låsknappen i högra hörnet, kan du attestera tid och resor. Du kan navigera framåt och bakåt i tid eller klicka direkt på kalendern för att välja period som ska attesteras. Låssymbolen till höger om varje post betyder att tidsrapporten eller resan redan är attesterad.

• Tidrapporter
    summering över dina lagda tidrapporter, vecka för vecka och
    möjlighet att attestera dessa veckovis
  • Reserapporter
    summering över dina lagda reserapporter, vecka för vecka och
    möjlighet att attestera dessa veckovis

Notera: För att kunna attstera en period måste föregående perioder först vara attesterade.

Kollegor

Kollegor är en lista med telefonnummer och möjlighet att ringa en listad person genom att klicka på personens namn.

Dokument

Dokument är företagsspecifika och personliga dokument som kopplats till din profil

Rapportering

Under Rapportering skapar du tid-, rese-, utgifts- och artikelrapporter som inte skall belasta något projekt

Fältrapporter

Här skapar du fältrapporter som inte är kopplade till något specifikt projekt eller arbetsorder. Dessa hamnar tillsammans med övriga rapporter under Rapporter i webbadmin, där de kan filtreras efter bland annat medarbetare.

Checklistor

Under Checklistor har du en överblick över tillgängliga checklistor för företaget.

Referenser & relaterat

Introduktion till attester

Checklistor i appen

Fältrapporter i appen

Dokument i appen