Nya förbättringar i mobilappen

2021-03-08

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu slår vi samman Projekt och Arbetsorder till Arbete och introducerar samtidigt en enhetlig knapp för att skapa i Fieldly-appen.

Vi förbättrar ständigt appen för att göra rapportering smidigare.
I vår release kommande helg tar vi ett stort kliv i arbetet med bättre översikt och betydligt enklare navigering. Dessutom lämnar vi plats för den nya efterlängtade menyn som släpps under våren. Vi hoppas att detta ska funka fint för er!

Följande funktioner kommer att släppas:

1. Projekt och Arbetsorder på startsidan slås samman till ett menyval - Arbete

Den nya sammanslagna Arbete får en lista som innhåller alla de jobb som en person är involverad i. Med filterfunktionen kan du enkelt filtrera fram vilka arbeten du vill ska visas i listan. Det kommer tydligt att framgå om arbetet är ett projekt eller en arbetsorder, samt vilken status arbetet har. I övrigt kommer listan likna den du är van vid.

Så här kommer det att se ut

Den nya menyn "Arbete" med både projekt och arbetsordrar

Det nya filtret där du väljer arbetstyp och status

2. Ny knapp för att skapa Arbetsordrar, rapporter med mera

Det ska vara enkelt och kännas enhetligt att skapa nya saker i Fieldly-appen. Därför introducerat vi en ny ”Skapa-knapp” i form av grön knapp med plustecken. Denna kommer att ersätta nuvarande skapa-funktioner som ikonerna nertill i rapportmenyn eller plustecknet i den blå toppmenyn. När du trycker på skapa-knappen, kan nya val komma att listas, till exempel när du skapar en rapport.

Den nya skapa-knappen kommer att synas på:

1. Arbetslistan

2. Rapporter

3. Fältrapporter

4. Dokument

5. Personer

6. Kommentarer

Se screenshots nedan.