Hur fungerar individuella och sammanslagna rader?

importera rapporter som klumpsumma, individuella rapporter på faktura

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skapar en faktura och importerar rapporterna kan du välja om du vill ha med samtliga rapporter eller slå samman varje rapporttyp (tid, resor, utgifter) som en klumpsumma.

Det du väljer oftast bör du ställa in på företagskontots faktureringsinställningar: STANDARDEXPORT TILL FAKTURA

Även på arbetsordern kan du justera hur rapporterna ska importera rapporterna till fakturan. (Inställningar--> Kund-->STANDARDFORMAT FÖR RAPPORTER VID EXPORT TILL FAKTURA

Inställningar på företagsnivå eller i själva projektet/arbetsordern styr alltså vad som blir förhandsvalet, men du kan alltid slutjustera vid fakturering.