Ska jag lägga till personer eller grupp i min arbetsorder?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grupper har fördelen att du kan tilldela många personer i en arbetsgrupp en arbetsorder på samma gång. Du behöver alltså inte lägga upp person för person.

Om en person ska ha mer än en roll (och pris) i ett arbete, kan du lägga upp samma person två eller fler gånger med olika roller.

Om du vill att en hel grupp ska få möjlighet att jobba i en arbetsorder, men att bara en person ska kunna utföra jobbet och rapportera, ska du tilldela hela gruppen jobbet, men välja "Öppen arbetsorder" i Inställningar. Då kommer den som först aktiverar arbetsordern att "få jobbet".

Du kan läsa mer om öppen arbetsorder under arbetsorderns allmänna inställningar om du scrollar ned till öppen arbetsorder här.