Hur fakturerar jag ett arbete med löpande pris?

web, fakturering,

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur fakturerar jag ett arbete med löpande pris?

Det smidigaste sättet att fakturera med löpande pris är att göra det inifrån rapportvyn under fliken Tid, Resor & Utgifter.

Vid enkelt faktureringsflöde:

1. Se till att du ställt in löpande pris under fliken inställningar → finansiellt.

2. Markera de rapporter som ska faktureras

3. Klicka på Åtgärder → Fakturera valda → valda rapporter skickas nu till fakturaformuläret som du kan editera vid behov.
    Vill du fakturera alla rapporter kan du direkt klicka på åtgärder fakturera alla rapporter.

4. Spara fakturan för att sedan exportera den.

Notera: Vid komplex faktureringsflöde behöver du först attestera valda rapporter innan du kan fakturera dem.