Ny Ekonomisk översikt och Flerval vid artikelrapportering med mobilen
Ny Ekonomisk översikt och Flerval vid artikelrapportering med mobilen

2021-06-14

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rapportera alla artiklar i samma rapport

• Du får blixtsnabbt upp dina artiklar och kan välja från hela artikellistan och dina Favoriter.

• Innan du sparar rapporten får du en summering av dina val och kan enkelt ändra antal, ta bort eller lägga till artiklar.

• Om du lagt in en egen beskrivning för artikeln i artikelregistret, kan du nu söka på den istället för leverantörens benämning.

• Du väljer själv rapporteringsmetod för artiklar - "Enkel" eller "Flerval" - i Inställningar.

Låt oss visa dig hur du kommer igång:

Gå till appens Inställningar, kugghjulet på startsidan

1. Under ARTIKELRAPPORTER – klicka på "Flerval"

2. Öppna ditt projekt eller din arbetsorder och skapa en ny artikelrapport

3. Klicka på en artikel och välj antal med plustecknet eller klicka på siffran i mitten och skriv in exakt önskat antal. De går utmärkt att använda decimaler.

4. Fortsätt med nästa artikel och nästa...

5. Klicka på artikelsammanställning, ikonen med en siffra, uppe i högra hörnet när du är nöjd

6. Korrigera om du behöver eller spara din rapport med bocken - som vanligt

💰Förbättrad koll på projektekonomin

Nu har du tydligare och enklare översikt över ekonomin i ditt projekt. Den nya ekonomiska översikten ger dig stenkoll på din budget och på utfallet.

Vi har också gjort det möjligt att knyta rapporter till en fastprisfaktura, för att du enkelt ska se vilka rapporter som hör till vilken faktura.

📱Övriga nyheter

• Nu ser du direkt dina påbörjade checklistor i mobilen bredvid de avslutade. Om du vill skapa en ny, trycker du på den gröna plusknappen