Fältrapporter

inkomna fältrapporter, skapa fätrapport i webben

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under fliken Fältrapporter samlas inrapporterade fältrapporter. Det går även att skapa nya och editera befintliga direkt i webben. En fältrappor kan vara bunden till ett arbete, eller vara fristående personlig. Om du väljer att skapa en personlig fältrapport kommer denna inte att synas i listan över rapporter. Istället hamnar den som en fältrapport under personens namn i Rapporter (huvudmenyn). Därifrån kan du flytta tillbaka den till ett arbetsobjekt.

Antal bilder som laddas upp i en checklista visas med en siffra i listan. Bilder från mobilen blir taggade med platsen där bilden togs.

Du kan exportera fältrapporter till PDF genom att klicka på Åtgärder --> Exportera till PDF. Här kan du välja hur checklistorna ska visas i PDF:en. Taggning på bilder syns bara i webbadmin.

Ett projekts lista med fältrapporter

formuläret för att skapa fältrapport