När du skapar en faktura och importerar rapporterna från arbete, kan du välja om du vill ha med samtliga rapporter eller slå samman varje rapporttyp (tid, resor, utgifter) som en klumpsumma.

Det du använder oftast bör du ställa in på företagskontots faktureringsinställningar: STANDARDEXPORT TILL FAKTURA

Även på arbetsordern kan du ställa in hur rapporterna ska importera rapporterna till fakturan. (Inställningar--> Kund-->STANDARDFORMAT FÖR RAPPORTER VID EXPORT TILL FAKTURA

Inställningar på företagsnivå eller i själva projektet/arbetsordern styr alltså vad som blir förhandsvalet i arbetsordern/projektet, men du kan alltid slutjustera vid fakturering när du importerar rapporter inifrån en faktura.