Använd prismall i ett arbete
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Öppna ett projekt eller en arbetsorder

2. Klicka på fliken "Finansiellt" under tabben för Inställningar och expandera sektionen PRISSÄTTNING => Du får en översikt av arbetets priser.

3. Välj i listan "Använd priser från prismallar" om du ska använda en kundprismall eller företagsprismall. => Listan visar de timpriser och milpriser som är definierade i vald prismall.

4. Editera eventuellt timpriser och milpriser som ska gälla just detta arbete

5. Spara sidan!

Rapporter som skapas i projektet kommer nu att få de priser som ställts in i den valda prismallen.

Tips: Om du vill använda din modifierade prismall i fler projekt eller för fler kunder - klicka på "Spara och kopiera till företagsmallar" Prismallen blr då valbar både i Kunder och i Projekt/arbetsorder.

Annotation on 2021-07-15 at 17-13-08.png

översikt över ett projekts priser, baserat på en prismall från Kunder eller Inställningar