Skapa kunder snabbt och enkelt med Creditsafe đŸȘ„

2023-05-18

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Vi har spĂ€nnande nyheter att dela med dig. Vi har lyssnat pĂ„ vĂ„ra kunder och utvecklat en ny vĂ€rdefull funktion som kommer att göra ditt arbetsflöde Ă€nnu smidigare och effektivare. 🚀
​
Vi förenklar skapandet av dina kunder genom en direktkoppling till Creditsafe. Sök pĂ„ namn, organisationsnummer eller personnummer och alla uppgifter fylls automatiskt i. đŸȘ„
Det sparar bÄde tid och eliminerar risken för felaktig datainmatning.

Ta en titt pĂ„ videon nedan om du vill se hur det funkar! đŸŽ„âœš

Det bÀsta av allt Àr att du kan testa kopplingen till Creditsafe GRATIS i tre mÄnader!

Vi Ă€r övertygade att du kommer Ă€lska det. đŸ€©
Om du vill fortsÀtta efter provperioden kostar det endast 99 kr per mÄnad.

Övriga uppdateringar

Nu kan du begrÀnsa vad dina medarbetare ska kunna se pÄ första sidan vid inloggning i Fieldly.
​
Följande kan döljas via grupprÀttigheter:

• Totalt fakturerat

• Aktivitet

Vill du testa den nya funktionen? Kontakta vÄr support sÄ hjÀlper vi dig!