Ny uppdatering: Skapa kunder snabbt och enkelt med Creditsafe 🚀✨
Ny uppdatering: Skapa kunder snabbt och enkelt med Creditsafe 🚀✨
2023-05-18
Robin Winberg avatar
Skrivet av Robin Winberg
Uppdaterades för mer än en vecka sedan

Vi har spännande nyheter att dela med dig. Vi har lyssnat på våra kunder och utvecklat en ny värdefull funktion som kommer att göra ditt arbetsflöde ännu smidigare och effektivare. 🚀

Vi förenklar skapandet av dina kunder genom en direktkoppling till Creditsafe. Sök på namn, organisationsnummer eller personnummer och alla uppgifter fylls automatiskt i. 🪄
Det sparar både tid och eliminerar risken för felaktig datainmatning.

Ta en titt på videon nedan om du vill se hur det funkar! 🎥✨

Det bästa av allt är att du kan testa kopplingen till Creditsafe GRATIS i tre månader!

Vi är övertygade att du kommer älska det. 🤩
Om du vill fortsätta efter provperioden kostar det endast 99 kr per månad.

Övriga uppdateringar

Nu kan du begränsa vad dina medarbetare ska kunna se på första sidan vid inloggning i Fieldly.

Följande kan döljas via grupprättigheter:

• Totalt fakturerat

• Aktivitet

Vill du testa den nya funktionen? Kontakta vår support så hjälper vi dig!