Ladda upp PDF på utgiftsrapport och bättre kontohantering på faktura
Ladda upp PDF på utgiftsrapport och bättre kontohantering på faktura

2021-01-25

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nya funktioner för dig!

God fortsättning och gott nytt 2021! Vi är mycket glada att presentera årets första produktnyheter för dig!

📑 Ladda upp PDF:er på utgiftsrapporter

Har du glömt att lägga in en leverantörsfaktura från ditt ekonomisystem som nu inte synkas över till Fieldly? Lugn, nu kan du skapa en egen utgift och bifoga en PDF till denna utgift. Både på webben och i mobilen.

🔀 Enklare att välja intäktskonton på fakturarad

Nu kan du mycket enklare välja vilka intäktskonton varje fakturarad ska ha. I en drop-down-meny syns nu alla tillgänliga konton, så att du slipper memorera dem själv 😁

📱 Nyheter i appen

Även i våra appar händer det grejer. Du kan nu:

📑 Lägga till en PDF-fil från mobilen till en Utgiftsrapport

📑 Lägga till en PDF-fil från mobilen till en Fältrapport

Två perfekta sätt att hålla ännu bättre koll på alla dokument som behövs i ett projekt.

Vi har som vanligt också tagit kål på en hel del buggar, både på webben och i apparna, och gjort småfixar för att förenkla din vardag