Smartare arbetsbeskrivning i mobilapparna

2021-03-22

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Smartare arbetsbeskrivning i mobilapparna

Här i Skåne är våren på ingång och det firar vi med några efterlängtade och högt önskade nyheter i våra mobilappar.

📱 Klickbara fält i arbetordern tar dig blixtsnabbt till önskad åtgärd!
I vår senaste app-release får du som använder fälten för Beskrivning och Kommentarer smarta genvägar direkt till mobilens funktion. Text som blivit aktiv är:

• Telefonnummer - klicka och ring

• Epostadress - klicka och maila

• Adress- klicka och se på kartan

• Webbadress - klicka och kom till webbsidan

Förutom detta har vi också förenklat valen när du sparar och skickar checklistor samt gjort en del finjusteringar i Rapporter och Attester, allt för att göra ditt dagliga arbete i Fieldly-appen ännu enklare! 🤩