Mobilvänliga offerter! ✨

2023-07-03

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi är glada att presentera vår senaste uppdatering! 🚀
Här är en sammanfattning av vad du kan förvänta dig i den här versionen:

Offerter

💼 Nu skickas offerten direkt i HTML-format istället för PDF, vilket ger den en mer mobilvänlig vy. Inga fler krångliga sidbrytningar – allt följer ett smidigt flöde.

📎 Vi har höjt gränsen för antal bilagor! Nu kan du lägga till fler än 3 bilagor, och totalt kan de vara upp till 150 MB.

📄 Bilagorna visas direkt på samma sida som själva offerten, så att det blir superenkelt att godkänna eller avböja. Inget mer letande efter bilagorna – allt finns på ett och samma ställe!
När det finns bilagor på offerten kan man inte godkänna den utan att först markera "Jag har granskat bilagorna".

🔗 När offerten väl har blivit godkänd är den tillgänglig genom en enkel klickbar länk.

App: iOS

Ny funktion

📅 Synkronisera smidigt dina bokningar med din Apple-kalender för bättre tillgänglighet av ditt veckoschema. Du kan dessutom klicka dig rakt in i arbetet från kalendern!