⏱️ Radera tidtyper och momstyper

2023-11-23

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Igår, den 23 november, gjorde vi en mindre release med två uppdateringar som ofta önskas av våra använare!

⏱️ Radera tidtyper

Har du en massa gamla tidtyper som inte används längre? Nu kan du enkelt gå in på ditt namn --> Inställningar --> Tidtyper och radera de tidtyper som du inte vill använda dig av längre.

💶 Radera momstyper

På samma sätt som du nu kan radera tidtyper kan du också göra dig av med momstyper som du inte använder dig av. Klicka på ditt namn --> Inställningar --> Momstyper för att radera de du inte använder!

🐞 Buggfixar och prestandaförbättringar

Utöver våra nya funktioner har vi i vanlig ordning jobbat under huven med att ta kål på en hel del buggar, och givetvis gjort en del prestandaförbättringar!