🔁 Uppdateringar i Fieldly API & export av rapporter
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

I denna lite mindre release slÀppte vi en önskvÀrd funktion till vÄrt API, och Àven en önskad uppdatering i vÄr export av rapporter!

đŸ–‡ïž Uppdateringar i Projekt- och Arbetsorderobjekt i Fieldly API

• Möjlighet att ta emot kundens kontakt

• Möjlighet att lĂ€gga till kundens mĂ€rkning och objektnummer i projekt- och arbetsorderobjekt

📈 FörbĂ€ttrat exportfunktionen i rapportvyn

• Enat vĂ€garna för nedladdning av data i rapporter

⚙ Buggfixar & PrestandaförbĂ€ttrningar

• Utöver vĂ„ra nya funktioner har vi i vanlig ordning jobbat under huven med att ta kĂ„l pĂ„ en hel del buggar, och givetvis gjort en del prestandaförbĂ€ttringar!

💬 Nyfiken Fieldlys API? Tveka inte att kontakta er ansvariga projektledare!