Hoppa till huvudinnehÄll
Alla samlingar📣 ProduktnyheterStora lanseringar
01/08 2024 - Nya uppdateringar i FieldlyđŸ’„
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

I denna release har vi vÀssat till följande delar i systemet;

đŸ–‡ïž Filtrera pĂ„ huvudprojekt i projektlistan!

Nu har vi gjort det enklare att filtrera din projektlista pÄ huvudprojekt enbart.

VÀlj fliken ProjektnivÄ och vÀlj Projekt för att endast se huvudprojektet.

📈 Excel-exporter, nu bĂ„de via lĂ€nk och email!

Nu fÄr du dina Excel-rapporter bÄde via lÀnk, och via mail per automatik.

📆 Möjlighet till datum pĂ„ artiklar vid fakturering!

Nu har du möjlighet att vÀlja om du vill visa datumet som artikeln rapporterades pÄ i fakturan.

Detta gör du under FöretagsinstÀllningar -> FaktureringsinstÀllningar -> VÀlj Datum under fliken för artiklar.

📜 FĂ€ltrapporter i rapportlista, ny vy & sökfunktion!

Vi har uppdaterat listvyn för fÀltrapporterna i rapporterna - funktionaliteten Àr den samma, men det kommer att se lite annorlunda ut.

đŸ“± Uppdateringar i appen

• 🌏Ny vy för kundkontakter och karta

• ✅ Uppflyttade knappar för statusĂ€ndring

• âŹ‡ïž Arbetsbeskrivning lĂ€ngre Ă€n 2 rader? Klicka pĂ„ pilen för att se hela texten

• đŸ“©VĂ€lj om du vill se meddelanden, eller notiser först i inkorgen