2. Fieldly Support

support i webbadmin, support i appen

Innehållsförteckning:

Support i webben

Fieldlys support är tillgänglig överallt i webben, genom pratbubblan uppe i höger hörn. Klickar du på den öppnas ett fönster där du kan:

• Chatta med Fieldlys support

• Söka på artiklar om systemet, appen och dess funktioner

• Läsa Produktnyheter, Användarguiden och FAQ - klicka i sökfältet!

Supportens pratbubbla - alltid tillgänglig! 👩‍💻

Support i appen

På Supportikonen (livbojen) i mobilappen kan du ställa en fråga direkt till vår support och ladda upp en screenshot om så behövs. Du når tidigare konversationer, samt vår Användarguide och våra Produktnyheter från appen genom att trycka på bakåtpilen.

support i mobilappen