3. Fieldlys dashboard

beskrivning av funktionerna

Innehållsförteckning:

Introduktion

Systemets startsida, "dashboard",  innehåller sammanställning av dina rapporter och projekt sedan kontot skapades. Efter hand byggs statistiken upp och du får en god översikt av ditt företags arbeten, utfall och aktiviteter. Du kommer hit om du klickar på "Hem" i huvudmenyn.

Tips: Översta raden med arbetsorder är utvalda efter kriterier som beskrivs när du ställer dig över det lilla i:et i en cirkel. Ej möjligt att komma endast till dessa order genom att klicka i nuläget.

Dashboard

3.1 Totalt fakturerat

Kopplat till fakturor med status Fakturerat. Den fakturerade summan vid ett viss datum om du drar markören över tabellen.

3.2 Rapporterade timmar

Ger dig en veckovy med staplar där du kan se fördelningen mellan närvaro och frånvaro. Du kan växla mellan tidtyperna och även klicka dig vidare till medarbetarnas samlade tidrapporter uppe till höger i rutan.

3.3 Arbete

Kartan visar arbeten med en siffra som anger antalet inom ett område. Du kan filtrera fram ett arbete efter status, zooma in eller ut med plus och minus, och flytta runt kartan med hjälp av handverktyget. Du kan även klicka dig in på ett specifikt arbete med kartnålen och symbolen fören ny flik.

3.4 Aktiviteter

Här listas utvalda viktiga aktiviteter i systemet med de senaste överst. Klickar du på "Visa", kan du filtrera fram typen av aktivitet du vill lista. Sidnumrering hjälper dig navigera framåt och bakåt bland aktiviteterna. Klickar på en specifik aktivitet i listan (blå länk), leder detta dig vidare in till aktivitetens projekt.

3.5 Skicka ett meddelande

Meddelande kan du skicka till dina medarbetare genom att klicka "Skicka ett meddelande" uppe i höger hörn. Mottagaren kan vara alla, en grupp eller utvalda medarbetare. Väljer du "Person" eller "Grupp" får du upp en rullgardinslista från vilken du kan söka och välja en eller flera mottagare. Meddelandet skickas som push-notis till appen och lägger sig sedan i inkorgen i mobilappen.

formuläret för att skicka meddelande