Importera data från Fortnox

Importera data från Fortnox till Fieldly

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Importera data från Fortnox till Fieldly

1. Gå till Integrationer i Inställningar

2. Öppna Fortnox-kopplingen.

3. Klicka på Importera data i menyn

4. Importera de olika "resurserna"

Import av kunder

• Alla kunder som finns i Fortnox importeras till Fieldly.

• Om ett kundnummer redan existerar i Fieldly skrivs tillhörande information över och ersätts med ny information från Fortnox.

• För att korrekt momstyp skall importeras måste först momstyper i Fieldly matchas med aktuella "Integration VAT code".

Import av leverantörsfakturor

• Alla leverantörsfakturor som finns i Fortnox importeras till Fieldly, både fakturor med och utan projektkoppling.

Import av artiklar

• Alla artiklar som finns i Fortnox importeras till Fieldly.

• Om ett artikelnummer redan existerar i Fieldly skrivs tillhörande information över och ersätts med ny information från Fortnox.

Import av enheter för artiklar

• Alla enheter som finns i Fortnox importeras till Fieldly.

Se leverantörsfakturorna i Fortnox

Om du öppnar Fortnox och klickar på huvudmenyn, därefter på Leverantörfakturor så ser du en lista på tillgängliga leverantörsfakturor.

Koppling av faktura och projekt

• Om leverantörsfakturan är märkt med ett projektnummer så kopplas de båda automatiskt och fakturan läggs som en utgiftsrapport i projektet med fakturanummer direkt från Fortnox.

• Artikeltyp i Fieldly blir Leverantörsfaktura.

• Beskrivningen blir en kombination av leverantörens namn, (fakturanummer) och leverantörens beskrivning av fakturan.

Se de importerade leverantörsfakturorna i Fieldly

När importen är klar hamnar de listan under Leverantörsfakturor i huvudmenyn.