Dokument i appen - dokument & ladda upp

Dokument & ladda upp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under Dokument samlas dokument, ritningar, instruktioner m.m. som bifogats projekt, både från webbadministrationen och sådant som laddats upp från appen.

Här sparas även kopior på signaturer och checklistor som löpande skapas under arbetet. Du kan välja att ladda upp nya filer i en folder. De flesta filformat accepteras.

För att ladda upp ett dokument:

1. Öppna ett projekt eller arbetsorder

2. Tryck på ikonen för dokument. Numret bredvid visar antalet uppladdade filer.

3. Tryck på plus-symbolen uppe i menyn inuti dokumentfoldern

4. Navigera dig fram till önskad fil och klicka.