Bulkuppdatering av rapporter & automatisk stängning av färdigfakturerade jobb
Bulkuppdatering av rapporter & automatisk stängning av färdigfakturerade jobb

2020-07-25

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

✏️ Bulkuppdatering av rapporter

Under sommaren har vi tagit fram nytt verktyg som hjälper er att redigera flera rapporter samtidigt i webben.

Nu är det möjligt att:

• Justera eller flytta valda rapporter i ett svep

• Uppdatera dina rapporter efter nuvarande prismallar

Du hittar denna funktion om du markerar flera rapporter i ett projekt eller arbetsorder, går till Åtgärder och sedan väljer Ändra valda.

⚙️ Automatisk stängning av arbetsorder

Har du många jobb igång samtidigt och skickar en massa fakturor? Missar du ibland att stänga jobben när de är färdigfakturerade? Nu släpper vi en efterlängtad funktion som möjliggör att projekt eller arbetsorder stängs automatiskt när alla rapporter är fakturerade.

Denna inställning aktiveras under Ditt namn --> Företagskontot --> Inställningar --> Stäng projekt eller arbetsorder automatiskt när allt är fakturerat

🎁 Andra godbitar

• Nu kan du ange datum på projekt och arbetsorder med tangentbordet

• Vi släpper en prisgenerator för smarta artiklar som automatiskt skapar upp en pristabell för din smarta artikel

• Förbättrad PDF-Export av smarta artiklar

• Vi har också tagit kål på en hel del buggar och gjort småfixar för att förenkla din vardag

Enjoy!