Ny meny och snabbare navigering i appen

2022-01-15

Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Listan med dina arbeten har nu blivit din startsida - så att du snabbt kommer igång med rapporteringen.

• Huvudmenyn hittar du nu nedtill. Den har alla funktioner och inställningar från tidigare startsida och den är alltid tillgänglig.

• Du kan smidigt växla mellan olika funktioner och sidor i appen utan att information går förlorad. Den håller reda på vad du gör.

Den nya startsidan i appen

Förutom ny design i appen har du även fått en ny appikon med vår nya snygga logga i din telefon! 🤩​

Om appen inte uppdaterats automatiskt - gå in på AppStore eller Google Play och hämta den senaste versionen 😃