Versionshantering av offerter 🚀

2023-03-30

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Nu har vi slÀppt en efterlÀngtad uppdatering av vÄr Offert-funktion, tillsammans med nÄgra övriga förbÀttringar som du kan lÀsa mer om nedan.

Offerter

Nu kan du skapa nya versioner av en offert och samla all historik pÄ ett stÀlle, vilket sparar tid och gör det enklare att hantera dina offerter.
Tidigare behövde du skapa flera offerter för samma uppdrag, men nu kan du enkelt hantera alla versioner pÄ en enda plats.

Kort sagt: du kan skapa nya versioner av offerter och pÄ ett enkelt sÀtt följa historiken.
​
Hoppas att detta kommer att göra din arbetsdag smidigare!

Betalstatus

AnvĂ€nder du Fortnox? Nu synkar vi Ă€ven betalstatus pĂ„ dina fakturor đŸ€‘

Övrigt

• Manuell markering av offert som skickad, accepterad eller avböjd samt lĂ€gg till kommentar

• Fakturanummer ersĂ€tter löpnummer pĂ„ leverantörsfakturor som importerats till Fieldly frĂ„n ERP