🌍 Visa jobben pĂ„ karta i mobilen

2023-12-10

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

I Ärets sista mobilrelease firar vi med att bjuda alla appanvÀndare pÄ en vÀldigt önskad funktion, nÀmligen en karta över jobben i appen! HÀr kan du snabbt och enkelt se status och beskrivning för arbetet, och givetvis komma till vÀgbeskrivningen direkt frÄn kartvyn!

Andra fina funktioner i denna release:

• Inkorgen - Är nu uppdelad i tvĂ„ flikar, en för notiser vid bokning pĂ„ jobb och en för meddelanden som skickas frĂ„n kontoret.

• Obligatorisk text pĂ„ tidrapport - Nu har du möjlighet att i webben stĂ€lla in tvingande kommentar pĂ„ tidrapportering i appen

• Min Profil - Möjlighet att i webben begrĂ€nsa anvĂ€ndaren frĂ„n att Ă€ndra uppgifter i “Profil” i appen.

I vanlig ordning har vi givetvis Àven löst en del buggar och jobbat pÄ prestandan för att göra appen Ànnu mer stabil och anvÀndarvÀnlig!

Vi hoppas att dessa funktioner ska underlÀtta för er och göra er arbetsvardag lite enklare och smidigare!