Bifogade filer - skapa mapp, länka & ladda upp fil

Skapa mapp, ladda upp fil & länka fil

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bifogade filer

Här laddar du upp dokument som gäller företaget och som du vill att alla användare ska kunna se i sina mobiler. Du kan även länka till sidor utanför systemet.

Mappar som du skapat kan du flytta runt med dra-och-släpp och under mapparna kan du skapa undermappar.

Uppladdade dokument hamnar i mobilappens Min profil => Dokument tillsammans med dokument som laddats upp i webbens Medarbetare och som bara syns för denna person.