Här laddar du upp dokument som gäller företaget och som du vill att alla användare ska kunna se i sina mobiler. Du kan även länka till sidor utanför systemet.

Mappar som du skapat kan du flytta runt med dra-och-släpp och under mapparna kan du skapa undermappar.

Uppladde dokument hamnar i mobilappens Min profil => Dokument tillsammans med dokument som laddats upp i Medarbetere och bara syns för denna person.