Artiklar

artikelregister, skapa artikel, lager

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Artiklar under Inställningar ser du listan över artiklar som används i företaget och här skapar du nya. Artiklar kan vara lagervara i systemet med saldouppdatering.

Artiklar som skapats blir valbara när du skapar arbetsorder från webben eller appen.

artikellistan

Skapa artikel

1. Öppna Artiklar i Inställningar under ditt namn i huvudmenyn

2. Klicka på SKAPA ARTIKEL

3. Ange titel på din artikel

4. Fyll i löpnummer om detta används i artikelimport eller behövs för integrationer med andra system.

5. Lägg in ett lagersaldo om du lägger in artikeln manuellt och vill att lagersaldot ska påverkas vid rapportering av denna artikel.

6. Väl enhet från listan med enheter som skapats i systemet

7. Prissätt artikeln eller välj om påslag ska användas på internt pris istället i utgiftsrapporter

8. Välj om du vill beräkna lagersaldo för artikeln vid inköp eller rapportering

9. Fyll eventuellt i extra artikeldetaljer som dimensioner och lagerplats. Denna information påverkar inga andra delar av systemet.

10. Spara

Notera: Artikelsaldot i Fieldly uppdateras när du rapporterar med en artikel som du valt att beräkna lagersaldo för.

formulär för att skapa artikel