Personer i appen

Internanvändare, interngrupp, skapa och ta bort kontakt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Personer i ett projekt eller arbetsorder innehåller grupper, personer och externa kontakter knutna till arbetsobjektet.

Befintliga kontakter kopplas till projektet eller nya skapas genom att trycka på plustecknet under respektive sektion (INTERNA, EXTERNA) i listan.

När du skapar en ny extern kontakt fyller du i namn, e-postadress och telefonnummer. Genom att öppna en kontakt klan du skicka meddelanden eller ringa den direkt från appen.

Notera: Personer som skapas, ändras eller tas bort i appen, reflekteras i webbadmin och tvärtom

kontaktlista med interna och externa

klickbara kontaktfunktioner för varje person