Du kan skapa en ny arbetsorder i appen, för både befintliga och nya kunder.

1. Tryck på den gröna knappen "Skapa arbetsorder" längst ner i AO-listan.
  2. Fyll i start- och sluttid.
  3. Ange projekt som arbetsordern tillhör om det finns ett överordnat projekt för arbetet.
  4. Fyll i alla obligatoriska fält, samt en arbetsbeskrivning.
    Om kunden du skapar arbetet för saknas i listan, kan du skapa en ny genom att trycka på "Ny kund".
  5. Tryck på Plats-fliken och ange plats för arbetet.
  6. Spara genom att trycka på bocken uppe i högra hörnet.

För att editera en befintlig arbetsorder i appen, tryck på pennan i den öppnade arbetsordern och editera önskade fält.

Notera: För att kunna skapa och editera en arbetsorder i appen behövs mobilrättigheten "Hantera arbetsobjekt".

Notera: För att kunna skapa en ny kund i appen behövs mobilrättigheten "Skapa kund".