När du har skapat en smart artikel i systemet kan du börja rapportera med den. Till skillnad från vanliga artiklar fyller du i material och mått på arbetet, t ex längd och bredd på en kapning.

Från webbadministrationen

1. Öppna projektet eller arbetsordern som rapporten ska skapas i
  2. Klicka på rapportfliken
  3. Klicka på "+Skapa rapport" bredvid Utgiftsrapporter. Formuläret öppnas.
  4. Välj din smarta från listan artikel i fältet "Artikel/Objekt #" Nya fält skapas i formuläret anpassat till artikeln.
  5. Ange dimensioner för arbetet, tex diameter och djup för Smart hoptagning.
  6. Välj artikelmaterial från listan
  7. Ange antal . Prisfälten fylls i automatiskt om detta är fördefinierat, men du kan ändra dessa manuellt.
  8. Spara

Från mobilappen

1. Öppna projektet eller arbetsordern som rapporten ska skapas i
  2. Tryck på Artikel längst ner bland rapporttyperna. I mobilen skiljer Fieldly mellan utgiftsrapport och artikelrapport
  3. Sök efterdin smarta artikel med sökfunktionen eller bland stjärnmarkerade favoriter
  4. Ange material, dimensioner och antal för utfört arbete
  5. Lägg till en beskrivning
  6. Spara. Rapporten landar nu i Rapporter i mobilen och under rapportfliken bland utgiftsrapporter i webben.

Relaterat

Artikelmaterial

Skapa smart artikel

Rapportera med smart artikel