Förbättrad prissättning på EDI och leverantörsfaktura

2023-08-24

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

🚀 Ny valmöjlighet för prissättning,
EDI eller Leverantörsfaktura

Från våra elektriker och VVS-kunder har vi fått önskemål att kunna styra hur inköpen vidarefaktureras.

Nu har du möjlighet att välja mellan två alternativ för hur du tar emot underlag till dina arbeten:

1. Endast via EDI orderbekräftelse

Klockrent för servicejobb - snabb och enkel fakturering av inköpt material, varje inköpt artikel specad som en fakturarad.

2. Endast via leverantörs-faktura

Perfekt för entreprenadprojekt där du behöver arbeta med transparent prissättning och vill ha möjlighet att bifoga PDF-dokument av inköp på fakturan.

👉 Vill du aktivera möjligheten att välja mellan EDI eller leverantörsfaktura på dina jobb, svara på detta mail, så hjälper vi dig igång.

👉 Gillar du sättet Fieldly funkar på idag behöver du inte göra någonting, alla inköp kommer att registreras precis som vanligt i dina arbeten.

⚡️ Massuppdatering av påslag på alla dina leverantörsfakturor

Strulat till det med påslaget på det där stora projektet med 150 leverantörsfakturor? Lugn, nu kan du bulkuppdatera påslaget på alla leverantörsfakturor på en gång.

Så här gör du:

1. Uppdatera påslaget i projektet eller arbetet i fliken Finansiellt

2. Markera de leverantörsfakturor som du vill ändra påslaget på

3. Klicka på Åtgärder - Ändra markerade

4. Välj alternativet "Uppdatera påslag för leverantörsfakturor i projektet"

🐞Buggfixar och prestandaförbättringar

Förutom detta har vi som vanligt tagit kål på en hel del buggar och jobbat med prestandaförbättringar!