Hoppa till huvudinnehÄll
Alla samlingar📣 ProduktnyheterStora lanseringar
Nya uppdateringar i Fieldly! đŸ’„
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

đŸ§© Uppdateringar i Fieldly API - HĂ€mta Underleverantörer

Nu har du som anvÀnder vÄrt öppna API möjlighet att hÀmta information om dina underleverantörer.

Datan du kan fÄ ut Àr:

• Kundens namn

• Organisationsnummer

• Telefonnummer

• Address

Vill du veta mer om vÄrt öppna API och hur du kommer igÄng? Kontakta din projektledare eller kika hÀr: Fieldly - Public API Guide

☑ GrupprĂ€ttigheter för Ă„tkomst till fakturering och tillgĂ„ng till arbeten i listvyn.

Om en grupp med webbrÀttigheter inte har rÀttigheter att komma Ät Fakturering och/eller Arbeten Àr flikarna pÄ Dashboarden nu anpassade till detta.

Det innebÀr att om du klickar pÄ Kommande utan rÀttigheten att komma Ät arbeten kommer du heller inte att komma till listan.

đŸ—ƒïž FörbĂ€ttrade faktureringsinstĂ€llningar pĂ„ kundkortet

En putsad look och förenklad funktionalitet pÄ kundkortet för faktureringsinstÀllningar.

🐞 PrestandaförbĂ€ttringar & Ă„tgĂ€rdade buggar