Jobba tillsammans med andra bolag i Fieldly!

2020-03-24

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi är glada att presentera möjligheten för våra kunder att arbeta tillsammans över företagsgtänserna!

Med vår nya funktion kan du dela en arbetsorder med ett annat företag som använder Fieldly, till exempel en underentreprenör. Detta företag kan sedan rapportera tid, resor och utgifter på arbetsordern. Läs mer här.

Är du intresserad av denna funktion, skriv till oss nedan så bokar vi en tid.

🎁Andra godbitar

• Förbättrad import av leverantörsfakturor från Fortnox - Fieldly läser in först då fakturan bokförs i Fortnox

• Möjlighet att delkreditera fakturor i Fieldly

• Bulkexportera alla checklistor från ett projekt till en PDF

• Möjlighet att länka in dokument från t.ex. Dropbox eller OneDrive i ett projekt

• Löneexport till Hogia Bygglön