Förenklad fakturering och förbättrad kalender 💰🗓

2019-11-30

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En uppdatering i Fieldly med flera efterfrågade förbättringar, till exempel:

• Ännu snabbare faktureringsflöde

• Ny funktionalitet i kalendern

• Fortnox - Integrationsförbättringar

• Drag and drop för dokument i arbetsobjekt

• Möjlighet att ångra godkännande av rapporter till fakturering

💰Fakturering

För att snabba på faktureringsflödet har vi för alla som har inställningen "Förenklad fakturering" tagit bort statusen Låst och ersatt med Utkast. Detta gör att du direkt på en sparad faktura kan exportera till ditt ekonomisystem utan att behöva låsa fakturan först.

OBS! Alla fakturor med nuvarande status Låst har ändrat status till Utkast.

🗓 Nya kalenderfunktioner

Många har önskat fler funktioner i vår uppskattade kalender. Vi är nu glada att presentera följande:

• Månadsvy

• Filtrera på Anställd, Chef och Kund

• Visning av projekt och arbetsorder som varken är tidssatta eller tilldelade till medarbetare

⛓ Fortnox

Vi har gjort förbättringar även i vår Fortnox-integration:

• Skicka med PDF från leverantörsfaktura till Fortnox

• Uppdatering av fält på kund vid import från Fortnox till Fieldly

Extra godsaker

Förutom dessa stora förändringar har vi gjort det möjligt för dig att:

• Drag and droppa dokument till projekt eller arbetsorder

• Ångra godkända rapporter vid fakturering

• Skippa beskrivning när du skapar arbetsorder

Vi hoppas att alla dessa funktioner ska hjälpa er i er Fieldly-vardag. Undrar ni över något så kontakta oss för mer hjälp!