Förenklad fakturering

2019-05-04

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förenklad fakturering för dig som vill bli ännu snabbare på att omvandla rapporter på arbetsorder eller projekt till fakturor.

1. Nytt standardformat

Från och med nu slipper du välja format på fakturaraderna varje gång du skapar en faktura. Detta ställs istället in när du skapar ett projekt eller en arbetsorder.

2. Inställning för ännu snabbare flödeOm du vill hoppa över ännu flera steg kan du nu aktivera en ny Företagsinställning som heter Förenklat faktureringsflöde. Detta gör att samtliga rapportrader automatiskt godkänns för fakturering när du klickar på Skapa faktura på en arbetsorder.

Vill du läsa mer om det nya, smidigare sättet att skapa fakturor? Vi har gjort en guide till dig! Kolla här nedan 👇